Artikelen over: Verzekering

SKIEUR verzekering: Reis- en bijstandsverzekering

De reis- en bijstandsverzekering SkiEUR dekt verblijfsonderbreking, repatriëringskosten en medische kosten (buiten het land van verblijf).
Voor meer informatie raadpleeg het verzekeringscontract.

Lees hier een uitgebreid artikel over wat te doen bij een ongeval.

Als je tijdens je verblijf een ongeval hebt en je hebt de SkiEUR-verzekering bij Yoonly afgesloten, zijn dit de stappen die je moet volgen:

Repatriëring en medische kosten bij Mutuaide

Bij een ongeval waarbij repatriëring (sneeuwscooter, helikopter, ambulance, enz.) en/of medische kosten noodzakelijk zijn, bel je onmiddellijk de Mutuaide hulpdienst op +33 1 41 77 45 97

Beschrijf de situatie en geef zoveel mogelijk informatie. Houd je contractnummer (nr. 7360) en je dossiernummer (reserveringsnummer) bij de hand, Mutuaide kan hier om vragen.

Na opening van je dossier bij Mutuaide, stuur je de facturen en bewijsstukken per e-mail naar voyage@mutuaide.fr.

Het is van groot belang dat Mutuaide zo snel als mogelijk gecontacteerd wordt na een ongeval. Zonder notificatie aan de verzekeringsmaatschappij worden de kosten niet gedekt door de verzekering.

Compensatie van verblijfsonderbreking met Assurinco

Als je door een ongeval niet meer kunt skiën of snowboarden, dekt de SkiEUR-verzekering de kosten van het gehuurde materiaal en de skipas voor de dagen dat je niet meer kunt skiën.

Open de schadeclaim bij Assurinco binnen 5 dagen na het ongeval (website link door hier te klikken). Gebruik hiervoor je dossiernummer (deze is gelijk aan je boekingsnummer) en de datum van de eerste dag dat je skipas ingaat.

Let op! Voor de SkiEUR verzekering moet je de datum van de eerste dag van de skipas invullen, niet de vertrekdatum.

Zodra je dossier is geopend, ben je niet verplicht je dossier binnen 5 dagen af te handelen.

Om je claim af te ronden, volg je de voorgestelde stappen. De factuur voor de onderbreking van je verblijf zal worden gevraagd. Om deze factuur te ontvangen, neem je contact op met de klantenservice van Yoonly per telefoon op +32 3 808 69 19 of per e-mail op contact@yoonly.eu.

Bewaar al de facturen en bewijzen die zullen worden gebruikt om je verzekering te activeren. Wij raden je aan om er een foto van te maken zodat je niets kwijtraakt!

Beterschap!

Bijgewerkt op: 13/06/2024