Artikelen over: Verzekering

SKIEUR verzekering: Reis- en bijstandsverzekering

De reis- en bijstandsverzekering SkiEUR dekt verblijfsonderbreking, repatriëringskosten en medische kosten (buiten het land van verblijf).
Voor meer informatie raadpleegt u het verzekeringscontract.

Lees hier een uitgebreid artikel over wat te doen bij een ongeval.

Als u tijdens uw verblijf een ongeval heeft en u hebt de SkiEUR-verzekering bij Yoonly afgesloten, zijn dit de te volgen stappen:

Repatriëring en medische kosten bij Mutuaide

Bij een ongeval waarbij repatriëring (sneeuwscooter, helikopter, ambulance, enz.) en/of medische kosten noodzakelijk zijn, belt u onmiddellijk de Mutuaide hulpdienst op +33 1 41 77 45 97.

Beschrijf de situatie en geef zoveel mogelijk informatie. Men zal u uw contractnummer (nr. 7360) en uw dossiernummer (uw reserveringsnummer) vragen.

Na opening van uw dossier bij Mutuaide stuurt u uw facturen en bewijsstukken per e-mail naar voyage@mutuaide.fr.

Het is van groot belang dat Mutuaide zo snel als mogelijk gecontacteerd wordt na een ongeval, zonder notificatie aan de verzekeringsmaatschappij worden de kosten niet gedekt door de verzekering.

Compensatie van verblijfsonderbreking met Assurinco

Bij een ongeval waardoor u niet kunt skiën of snowboarden, dekt de SkiEUR-verzekering het huurmateriaal en de skipas voor de dagen dat u niet kunt skiën.

Open na het ongeval binnen 5 dagen uw schadeclaim bij Assurinco (website link door hier te klikken). U wordt gevraagd naar uw dossiernummer (uw boekingsnummer) en de datum van vertrek. Let op! Voor de SkiEUR verzekering moet u de datum van de eerste dag van de skipas invullen, niet de vertrekdatum. Zodra uw dossier is geopend, bent u niet verplicht uw dossier binnen 5 dagen af te handelen.

Om uw claim af te ronden, volgt u gewoon de voorgestelde stappen. De factuur voor de onderbreking van uw verblijf zal u worden gevraagd. Om deze factuur te ontvangen, neemt u contact op met de klantendienst van Yoonly per telefoon op +32 3 808 69 19 of per e-mail op contact@yoonly.eu.

Bewaar al uw facturen en bewijzen die zullen worden gebruikt om uw verzekering te activeren. Wij raden u aan om er een foto van te maken zodat u niets kwijtraakt!

Goed herstel gewenst!

Bijgewerkt op: 29/12/2023