Artikelen over: Algemeen

Problemen rond login / wachtwoord (ww)

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Foutmelding bij inloggen / wachtwoord ingeven
Het wachtwoord moet aan de volgende kenmerken voldoen:
min 10 karakters
min 1 hoofdletter
min 1 cijfer
min 1 speciaal teken
Let op: Sommige speciale tekens zoals het laag streepje (_) worden momenteel niet herkend als speciaal teken. Moest je dus nog steeds een foutmelding krijgen probeer dan eerst een ander speciaal teken.

Wachtwoordstrookje ongeldig
Dit kan twee zaken betekenen:
Wachtwoord voldoet niet aan de 4 bovenstaande regels
De wachtwoord aanmaak/reset link is te oud en werkt daarom niet meer

Indien het je verder nog problemen hebt met inloggen neem je best contact op met de customer care via de live chat of via mail (contact@yoonly.eu)

Bijgewerkt op: 15/05/2023