Artikelen over: Algemeen

Problemen rond login / wachtwoord (ww)

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Foutmelding bij inloggen / wachtwoord ingeven
Het wachtwoord moet aan de volgende kenmerken voldoen:
min 10 karakters
min 1 hoofdletter
min 1 cijfer
min 1 speciaal teken
Let op: Sommige speciale tekens zoals het laag streepje (_) worden momenteel niet herkend als speciaal teken. Mocht je dus nog steeds een foutmelding krijgen probeer dan eerst een ander speciaal teken.

Wachtwoordstrookje ongeldig
Dit kan twee zaken betekenen:
Wachtwoord voldoet niet aan de 4 bovenstaande regels
De wachtwoord aanmaak/reset link is te oud en werkt daarom niet meer

Heb je nog steeds problemen met inloggen? Neem dan contact op met de klantenservice van Yoonly per telefoon op +32 3 808 69 19 of per e-mail op contact@yoonly.eu.

Bijgewerkt op: 13/06/2024